24/05/2022

Dijagnostika jezika

👉 U radu po potrebi koristim dijagnostičku metodu pregleda jezika. Ona mi omogućava složiti širu sliku i doći do dubljih uzročnika nepravilnosti koje se manifestiraju na koži i licu. 

👉 Jer, jezik je putokaz vašeg zdravlja – ogledalo onoga što se događa u tijelu. Nudi vidljive informacije o stanju cirkulacije krvi, hidrataciji, probavi, razini energije i još mnogo toga. Zapravo, svako područje jezika odgovara meridijanima kroz koje teče vaša vitalna energija ili Qi (izgovara se “ČI”), kao i u samim sustavima unutarnjih organa.

👉 Jezik je vrlo zanimljiv organ koji se često zanemaruje u zapadnoj medicini. Ali, u tradicionalnoj medicini, igra važnu ulogu u procjeni i dijagnozi. Jedini je organ koji nam stvarno može dati ideju o unutarnjem zdravlju i pokazuje puno više od oralne higijene.

Jeste li ikada primijetili, bez obzira koliko četkate jezik, ipak ostaje pokrov na njemu? Taj premaz na jeziku može puno reći o vašem životnom stilu, a može se čak i povezati s određenim simptomima na koži i s izgledom lica.

👉 U svom radu koristim različita znanja tradicionalne medicine, a između ostalog sam i školovana Shiatsu praktičarka. Za nas Shiatsu terapeute jezik je osnova za razumijevanje vašeg trenutačnog zdravlja. Nešto poput unutarnje sken snimke iz sadašnjosti. 

👉 Vaš jezik pruža bitne informacije pomoću kojih možemo otkriti koje su to temeljne unutarnje neravnoteže koje se na površini kože manifestiraju u obliku raznih neravnoteža, zastoja, bora i ostalih promjena na licu i vratu.

Isprobali ste sve moguće kozmetičke i dermatološke tretmane i ništa do sada nije urodilo plodom.

Možda je vrijeme da konačno zaboravite na dosadašnje neuspjehe.

Lijepo vas molim, konačno nekome pokažite svoj jezik! 😋

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.