15/11/2022

Dijagnoza jezika

U svome radu po potrebi koristim dijagnostičku metodu pregleda jezika jer mi ona omogućava da složim širu sliku i dođem do dubljih uzročnika nepravilnosti koje se manifestiraju na vašoj koži i licu. 

 To je zato što je jezik kao putokaz vašeg zdravlja – ogledalo je onoga što se događa u tijelu. Nudi vidljive informacije o stanju cirkulacije krvi, hidrataciji, probavi, razini energije i još mnogo toga. Zapravo, svako područje jezika odgovara meridijanima kroz koje teče vaša vitalna energija ili Qi (izgovara se “ČI”), i samim sustavima unutarnjih organa.

Jezik je vrlo zanimljiv organ koji se često zanemaruje u zapadnoj medicini. Ali u tradicionalnoj medicini, jezik igra važnu ulogu u procjeni i dijagnozi. Jezik je jedini organ koji nam stvarno može dati ideju o unutarnjem zdravlju i pokazuje puno više od oralne higijene. Jeste li ikada primijetile da bez obzira koliko četkate jezik, ipak postoji pokrov na jeziku? Ovaj premaz na jeziku može puno reći o vašem životnom stilu, a može se čak i povezati s određenim simptomima na koži i izgledu lica.

S obzirom da u svom radu koristim različita znanja tradicionalne medicine i da sam između ostalog, školovana Shiatsu praktičarka. Za nas Shiatsu terapeute je jezik poput temelja za razumijevanje vašeg trenutnog zdravlja, (nešto poput unutarnje sken snimke iz sadašnjosti). 

Također vaš jezik pruža bitne informacije pomoću kojih možemo otkriti koje su to temeljne unutarnje neravnoteže koje se na površini kože manifestiraju u obliku raznih neravnoteža, zastoja, bora i ostalih promijena na licu i vratu.

Isprobali ste sve moguće kozmetičke i dermatološke tretmane i ništa do sada nije urodilo plodom.

Možda je vrijeme da konačno zaboravite na dosadašnje neuspjehe. A, sada vas lijepo molim da konačno nekome pokažete svoj jezik!

Za početak se možete naručiti na profesionalni dijagnostički tretman koji radim on line ili uživo.

Pusa, 

Damira 

 

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.