21/02/2022

FaceMetamorphosis terapija pomaže kod bruksizma

🌺 Kada se pojave problemi u vilici, poput stiskanja, škrgutanja zubima ili ukočenosti i tupe boli u predjelu čeljusti, prvo na što pomislimo je posjet stomatologu.
🌺 No da li ste znali da specijalizirani i educirani holistički terapeut za lice također može biti od velike pomoći s bolnim simptomima disfunkcije TMZ-a?
🌺 Face Metamorphosis rekonstruktivni terapijski tretmani za lice uspješno rješavaju mnogobrojne tegobe, između ostalih i one vezane uz bruksizam. 
🌺 Bruksizam je stanje u kojem škrgućete ili stiskate zube. Bruksizam se obično odvija na nesvjesnoj razini. Često ljudi saznaju da škrguću zubima tek od voljene osobe koja noću čuje škripanje zuba. Studije povezuju bruksizam sa stresom. U pravilu, kod bruksizma, mišići vrata, ramena i lica su izuzetno napeti. Stoga su ovdje potrebne metode opuštanja mišića lica, vrata i ramena, kao i dubinske metode intraoralne masaže koje će značajno poboljšati i ukloniti navedena stanja kod osoba koje pate od bruksizma.

Simptomi i posljedice:

🌺 Simptomi uključuju bol u licu, stanjivanje zubnih površina, glavobolju, bol u uhu, bol pri žvakanju ili govoru, bol u vratu i ramenu, čujni klik ili pucanje u zglobu, lošu okluziju ili sposobnost zatvaranja čeljusti, ograničeno kretanje donjih čeljusti, oticanje lica, migrene, vrtoglavica, bol ili pritisak iza očiju, zujanje u uhu (tinitus), bolove u ušima, oštećenje sluha i zubobolje. Bol je obično jača s jedne strane, ali disfunkcija može biti prisutna s obje strane.

Ako vam je dijagnosticiran bruksizam ili patite od škrgutanja zubima ili raznih drugih bolova u čeljusti i licu, javite se za za više info ili nas nazovite za pomoć.. 

 097 – 683 73 73

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.