27/10/2021

Isprobajte cupping terapije za zdravlje i ljepotu

Cupping terapija je vrlo stari oblik alternativne medicine koji potječe iz drevnih egipatskih, kineskih i bliskoistočnih kultura. Jedan od najstarijih medicinskih udžbenika na svijetu, Ebers Papirus, opisuje kako su drevni Egipćani koristili cupping terapiju 1550. godine prije nove ere!

Cupping se izvodi tako da terapeut na nekoliko minuta stavlja posebne vakum čašice na kožu, čime se stvara efekt „usisavanja“ kože. Cupping se koristi u mnoge svrhe, uključujući:

  • pomoć u bolovima leđa i vrata
  • smanjivanje upala mišića
  • poboljšanje cirkulacije krvi
  • za opuštanje i blagostanje
  • za duboke masaže tkiva

Čašice mogu biti izrađene od raznih materijala, kao što su staklo, bambus, zemljane posude ili u novije vrijeme silikon. Prije su se čašice grijale iznutra plamenom kako bi se istisnuo zrak prije nego se njihov rub brzim pokretom prisloni na kožu. Kako se zrak unutar šalice hladi, stvara se vakuum i to uzrokuje širenje krvnih žila i da se koža zacrveni. Danas se koristi modernija verzija čašica koja koristi gumenu pumpu umjesto vatre kako bi stvorila vakuum unutar šalice. Ponekad terapeuti koriste silikonske čašice koje mogu premještati, a dobija se učinak sličan masaži.

Iako se klasična medicina trudi pobijati većinu prirodnih i tradicionalnih znanja, ona ipak stoljećima uspijevaju opstati, upravo zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti. Među njima je i cupping, koji se već tisućljećima koristi za uklanjanje štetnih tvari i toksina iz tijela te uklanjanje napetosti.

S obzirom da čašice koriste velike svjetske zvijezde i poznati svjetski olimpijci, nema razloga da ih konačno ne isprobate i vi.

Naručite svoj cupping tretman.

U ponudi AyA tretmana pronaći više različitih metoda cuppinga, ovisno o vašim tegobama, željama ili preferencijama i sigurni smo iz iskustva, da će vas apsolutno svi po redu oduševiti:

Cupping

Vacum masaža / drenaža & njega

Primjenjuje se kod iscrpljujućih upala sinusa, infekcija i sličnih zdravstvenih stanja, a također pomaže kod olakšavanja bolova nakon dentalnih radova i liječenja akni.

60
Minuta /
400
Kn

Cupping tretman

Ovaj tretman budi sve ustajale protoke u tijelu

30
Minuta /
150
Kn

Cupping anticelulitna masaža

Kineska masaža vacum čašicama

45
Minuta /
250
Kn

Cupping anticelulitna masaža

Kineska masaža vacum čašicama

30
Minuta /
200
Kn

AyA Terapija leđa & cupping

Temeljita opuštajuća terapijska masaža leđa

45
Minuta /
200
Kn

AyA Terapija leđa & cupping

Temeljita opuštajuća terapijska masaža leđa

60
Minuta /
250
Kn

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.