15/11/2022

Kako emocije utječu na vaše organe?

Slušate li svoje tijelo? 

Emocije su energija koja prolazi kroz tijelo✨

Tradicionalna medicina vjeruje da emocionalne neravnoteže mogu djelovati kao simptomi i kao uzroci fizičkih zdravstvenih problema. Osim toga, uvjeti mentalnog zdravlja povezani su s određenim fizičkim bolestima ključnih organa. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, emocije se dijele na pet osnovnih osjećaja od kojih je svaki povezan s odgovarajućim elementom i organom u tijelu: 

👉 Ljutnja je povezana s jetrom

👉 Strah sa bubrezima

👉 Radost sa srcem

👉 Tuga sa plućima

👉 Briga sa slezenom 

Sada i same možete povezati kako se npr. nagomilane emocije tuge, srama, neprihvaćanja i teškog otpuštanja koje utječu na pluća i debelo crijevo, putem organa odražavaju se na probleme sa kožom. 

Da li ove emocije možete povezati kod sebe ili ljudi oko sebe?

U FaceMetamorphosis tretmanima bavimo se i vašim emocijama, zapravo putem lica dolazimo do zarobljenih i neprocesuiranih emocija ✨✨

Kada ostanete predugo zarobljeni u nekoj emociji, energija stagnira i kristalizira se u vašim mišićima, zglobovima, organima, živcima, koži.. 

Na isti način nastaju prijevremeni procesi starenja, akne, bore i sve ostale kožne tegobe. 

Vaše lice je refleksija i vanjski otisak vašeg unutarnjeg stanja 💗

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.