LASH LIFT

Lash lift tretman

Keratinski tretman za savršeno prirodne i postojane trepavice

Lash lift tretman za podizanje prirodnih trepavica – uz keratinsko ojačavanje i bojanje – namijenjen je za sve Vas drage dame koje ne želite ekstenzije trepavica, a želite decentno istaknuti i naglasiti svoj pogled! Lash lift je novi tretman uvijanja, bojanja i njege trepavica keratinom u kojem se uz pomoć preparata za njegu, postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica, koje očima daju istaknut i zavodljiv pogled.

Postupak je bezbolan, potpuno neškodljiv i traje cca 45-60 minuta, dok efekt uvijenih trepavica traje od 4 do 8 tjedana. Tretman je namijenjen za sve one koji ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača, maskare i ekstenzija, kao i za one žene koje žele “odmoriti” trepavice od maskare i ekstenzija. Lash lifting tretman vas ne obvezuje na dolazak svaki mjesec, na tretman dolazite onda kada vidite da je potrebno (cca 4-6 tjedana).

 

 

Prednosti ovog postupka u odnosu na ekstenzije trepavica su brzina samog postupka i dugotrajni rezultati. Uvijene i obojane trepavice su praktične – možete s njima u saunu i u vodu bez bojazni da će se boja razmazati ili sl. Trajanje samog tretmana je od 30 do 45 min, a za savršen dojam kombinira se sa bojanjem Vaših prirodnih trepavica.

 

Lash lift tretman preporuča se: – ženama koje ne žele nositi ekstenzije trepavice – kao tretman za oporavak nakon skidanja ekstenzija – ženama svjetlije puti i svijetlim trepavicama – ženama koje nemaju vremena za šminku Obzirom da prirodne trepavice budu savrseno “podignute”, dovoljan je eventualno jedan sloj maskare da se dodatno naglase. Hidrolizirani proiteini svile, riže, pšeničnih klica, kolagena i keratina zaslužni su jačanje trepavica, istodobno im povećavajući elastičnost, fleksibilnosti sjaj. Lash Lift keratinski tretman za jačanje i podizanje prirodnih trepavica od nedavno možete isprobati i u AyA studiju za prirodnu njegu.

 

Tretmani su sljedeći:

– Lash lifting + bojanje trepavica

– Lash lifting + bojanje trepavica + threading obrva

– Lash lifting + threading obrva + bojanje kanom

 

 

 

 

Tretman Lash lift jedan je od najnovijih svjetskih trendova i preporučamo ga svim damama koje vole decentno i lijepo naglašene oči. Sve pobornice nude i natural prirodnog look-a, sa Lash lift tretmanom će definitivno doći na svoje.

 

NAPOMENA:

Lash lift je jedini tretman iz naše ponude koji nije organskog i prirodnog podrijetla. Tretman se ne preporučuje osobama s pojačanom osjetljivošću očiju.