10
lip

Lice sočno poput najfinije torte

Naše je lice po prirodi poput najfinije torte: sočno, sa puno finih nadjeva i bogatom rapsodijom sastojaka 🍰

Glazura torte je vrlo delikatna, često u raznim bojama i raznolikih tekstura, ali kao što svaki pravi sladokusac zna – najvažniji se sastojci kriju ispod površine.

Lice je poput slojevite torte sa vrhunskom glazurom od tri sloja kože: nekoliko metara fascija, 43 razna mišića umrežena s tisućama krvnih žila, limfnih čvorova, masnih stanica, živaca i živčanih završetaka čija su baza – kranijalne kosti iliti kosti glave i lica. Zvuči fascinantno, zar ne!?🙉

Kako biste svoje lice održavale što duže lijepim, sočnim i svježim, tj. kako bi koža, tonus i izraz lica zračili, bili skladni i u dobroj mišićnoj formi, lice traži da mu posvetimo pažnju na dubljem nivou. Svaki sloj je važan i jedan utječe na drugi.

Face Sculpting masaže lica zadiru kroz sve slojeve uključujući i energetski: bude cirkulaciju, jačaju, umiruju, rastvaraju i aktiviraju vaše prirodne i urođene regeneracijske mehanizme.

Trenutno stanje je samo posljedica ponovljenih obrazaca ponašanja i osjećaja. Redovno izdvojiti vrijeme za dubinske sculpting masaže znači resetirati cijeli sustav i ponoviti obrazac o skladu, protoku i svježini.

Zapitajte se što vam je prirodno, ne naučeno.

S ljubavlju,
Damira

Više o sculpting masažama i zašto ih volimo ❤

https://www.aya-holistickistudio.hr/tretmani-lica/dubinska-intraoralna-bukalna-masaza/