O nama

Studio za prirodnu njegu & masažu

Studio AyA je opuštajuća mirisna Oaza u kojoj ćete na trenutak pobjeći od stresne svakodnevice i zaroniti u čaroban svijet organske kozmetike, terapijskih masaža, rituala, mirisnih ulja i ostalih blagodati čiste prirode…

Osjetite na svojoj koži blagotvorno djelovanje prirodne kozmetike, isprobajte unikatne tretmane za lice i tijelo ili jednostavno, odaberite masažu po mjeri iz široke ponude naših usluga.

Inspirirani smo prirodom, istočnjačkim ritualima i tradicijama, naša beauty mantra je širiti mir, ljepotu, ljubav i sklad!

Posebni smo po tome što koristimo isključivo 100 % prirodne preparate i organsku kozmetiku Dr.Hauschka, Pranarom, Zoya i Ayugarden.

Dopustite si posvetiti vrijeme za sebe i uhvatiti trenutak odmora i tišine u centru grada.

AyA tretmani su najbolji način da obnovite vitalnost, predahnete i opustite se..

Osim toga, kod nas možete uživati u brojnim holističkim tretmanima za uljepšavanje i njegu, bezbolnim depilacijama, divnim masažama, tradicionalnim terapijama i još mnogo toga.. u jednom sasvim ugodnom, opuštajućem ambijentu.

 

Darujte sebi i dragim osobama, nježnu snagu prirode i iskustvo potpunog opuštanja!

Poklonite poklon bon AyA studija

Dođite, da vam ugodimo, opustite se, uz šalicu finog čaja, naše spretne ruke i dodir čiste prirode…

 

Veselimo se našem mirisnom druženju!

 

Naši klijenti o nama

Damira

Vlasnica i voditeljica AyA Studia / Holistički terapeut.

„Stazama terapeutskog rada krenula sam 2005 godine u Irskoj, nakon završenog College of Beauty Therapy u Dublinu, gdje sam po prvi puta otkrila iskustvo dodira. Fascinacija koja je tada započela putem brige o ljepoti, traje i danas, u međuvremenu se razvila u umijeće dodira, koji je odredio moj životni put u holističke terapije..“

U pozadini i značenju riječi „holistički terapeut“ krije se dugogodišnje strastveno istraživanje, školovanje i sakupljanje znanja i životnih iskustava iz širokog područja cjelovitih prirodnih terapija, zdrave prehrane, raznih radionica samorazvoja, body work terapija, aromaterapije, wellness terapija, prirodne kozmetike, tradicionalne kineske medicine i ostalog..
Po prirodi sam veliki kreativac, vizionar, empat, ljubitelj životinja, sanjar i hedonist.

Između ostalog, posjedujem višegodišnje terapeutsko i voditeljsko iskustvo rada u wellness & kozmetičkoj industriji. Svoje pomalo nekonvencionalno obrazovanje, stjecala sam diljem Hrvatske, Irske i Velike Britanije. Posjedujem internacionalnu Beauty Therapy Diplomu (CIBTAC), završila sam dvogodišnji program školovanja za Spa Wellness terapeuta, školovala sam se po britanskom modelu aromaterapije i završila program usavršavanje iz područja Wellness managmenta. Uz dodatno dugogodišnje educiranje, pohađanje raznih tečajeve i radionica iz struke. Veći dio profesionalnog iskustva stjecala sam u wellnessima poznatih svjetskih hotelskih lanaca i u vlastitoj privatnoj praksi. U Edinburghu (UK), radila sam u poznatom dizajnerskom hotelu Missoni, na poziciji ass. wellness manager, nakon čega sam se ipak odlučila vratiti u Hrvatsku, otvoriti vlastiti studio i posvetiti se intuitivnom terapeutskom radu za svoju dušu i na radost sadašnjih i budućih klijenata. U slobodno vrijeme, veliki sam zaljubljenik u istočnjačke tehnike i iscjeljujuće metode rada na tijelu. U Makronovi Zagreb završila sam trogodišnje školovanje iz tradicionalne kineske medicine i Shiatsu terapije.

Trenutno sam polaznica škole za integrativni osobni razvoj i terapijski rad. Edukacija po četverogodišnjem programu iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti.

Shiatsu doživljavam kao jedno od onih životnih putovanja koja te preoblikuju, usmjere i dovedu bliže do ispunjenja božanske svrhe u životu. Drevno znanje i umijeće dodira koje me i danas uči ostvarivati duboku poniznosti spram životu, prirodi, promjenama… i pomaže mi na putu mog vlastitog samorazvoja.

Ideja i mogućnost da budem podrška drugima na putu do zdravlja i samoiscjeljenja , za mene je neprocijenjivo iskustvo..

Veselim se našem budućem susretu, dobro došli i od srca vam hvala, što posjećujete moju web stranicu!

lotus

Andrea

Medicinski kozmetičar & Wellness terapeut

Oduvijek sam maštala da ću tijekom života kroz posao spojiti estetiku i brigu o ljudima na način da doprem do osobe na jednoj finijoj i intimnijoj razini. Kada zaista svoj posao počnemo živjeti i ljude osjećati, dovoljno je već i svojom pojavom, inspirirati ljude oko sebe da budu pažljiviji i brižniji prema sebi.

Upravo ovdje otvara se prostor da se klijentu u potpunosti posvestim na način da mu dam bezgraničnu podršku. Što putem iskustva, savjeta, osmijeha, pažnje ili samo dodira.

AyA – Holistički Studio nalazi se na adresi:

Jadranski Trg 1/II (U neposrednoj blizini Erste Banke)