Anticelulitni programi i paketi

Svi anticelulitni programi su 100% prirodni i neinvazivni.

Cilj paketa je da vam u određenom vremenskom roku, na osnovu vaših potreba, daju točno određene rezultate.

Savršeno se nadopunjuju tretmani za uklanjanje celulita i njegu tijela. Sinergijskim djelovanjem najboljih metoda razgrađuju najtvrdokornije naslage.

Osmišljeni pakti su idealan spoj ugode i prirodnog mršavljenja. Birate ih na osnovu cilja koji želite postići. I mi smo tu za sva pitanja i savjete.

Anticelulitne tretmane možete koristiti tijekom cijele godine za održavanje. I u proljeće ciljano za veći rezultat. Tada je vaše tijelo prirodno usklađeno sa procesom proljetnog čišćenja i detoksikacije.

Programi su kombinacija visoko učinkovitih prirodnih metoda i preparata na bazi algi, ljekovith esencijalnih ulja i čili ekstrakta koje vam:

 • oblikuju tijelo
 • pročišćavaju organizam
 • uklanjaju i reduciraju celulit

Za najbolje rezultate naša su preporuka anticelulitni paketi, uz naše vodstvo i pridržavanje osnovnih uputa, poštivanje ritma dolazaka, promjenom ćete biti oduševljeni i preporođeni.

Celulit vam nije neprijatelj. Ili ne mora biti. Mi mu pristupamo sa znanjem i razumijevanjem na osnovu čega smo i osmislili iznimno učinkovite tretmane anticelulitne njege. Kreirani su i odabrani po rezultatima naših klijenata i s pravom ih zovemo “best seller” tretmanima za mršavljenje.

Samo neki od rezultata koje možete očekivati:

 • zdrav i napet tonus mišićnog i potkožnog tkiva
 • smanjenje obujma
 • prokrvljenost i jako poboljšana cirkulacija
 • detox učinak na fizičkoj i mentalnoj razini
 • imate puno više energije
 • osjećate se dobro i poletno u svom tijelu

U načinu na koji radimo nema boli, nema masnica i torture.

Proljeće sezonski paketi

Proljeće je idealno razdoblje za detoksikaciju i čišćenje organizma koje prirodno podržava zdravo funkcioniranje tijela i ljepotu nakon zime. Dobro je napravit post ili promjenu prehrane.

Povezano je s novim rođenjem prirode i s našim novim počecima.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, proljeće je vrijeme kada se nakon perioda zimskog mirovanja i dugotrajnih boravaka u zatvorenim prostorima, tjelesno pokrenete i više aktivirate prema van.

Za tijelo, to znači da je potrebno usmjeriti pažnju na kralježnicu, udove i zglobove, kao i na mišiće, ligamente i tetive.

Zato je dobro dodatno se aktivirati i fizički se pokrenuti kako bi se uskladili s ritmom prirode.

Zato su anticelulitni paketi detox tretmana, tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela, savršena podrška vašem organizmu da se brže i bolje oslobodi štetnih tvari:

 • toksina
 • celulita
 • stagniranih tekućina

Pokušajte jesti što više zelene i lagane, sirove hrane, ovo je sezona zelenila, klica, salata, šparoga, celera. Jedite dosta voća, orašastih plodova i sjemenki. Izbjegavajte tešku ili prženu hranu šećere, bilo što s kemijskim dodacima i alkohol.

Dodajte limun u pitku vodu kako biste dodatno pomogli detoksikaciji jetre.

Budući da vježbanje i znojenje pomažu prirodnoj detoksikaciji tijela, proljeće je odlično vrijeme za početi sa redovitim programom vježbanja, mršavljenja i anticelulitnim paketima za njegu i održavanje tijela.

Paket Maderoterapija & Cupping masaža

Svakog proljeća pripremimo vam nova prirodna rješenja za anticelulitnu njegu i održavanje tijela.

Uklonite i reducirajte celulit, oblikujte tijelo i pročistite organizam uz kombinaciju visoko učinkovitih prirodnih metoda i preparata na bazi algi, ljekovith esencijalnih ulja i čili ekstrakta.

Pronađite idealan spoj ugode i prirodnog mršavljenja za sebe.

Jedan od noviteta iz ponude za njegu i oblikovanje tijela je tretman maderoterapije koju smo u ovom fantastičnom paketu sljubili s našom miljenicom i “best off” masažom iz naše ponude anticelulitnih tretmana. Radi se o ručnoj masaži kineskim vacum čašicama koja izvrsno potiče cirkulaciju, eliminira celulit i odvodi stagnirane tekućine iz organizma.

Efikasnosti ove drevne metode omogućava da se u kratkom vremenu i na vrlo ugodan način tijelo riješi viška nakupljenih tekućina, masnih jastučića i celulita. Osim toga cupping terapija silikonskim vacuum čašicama je idealna metoda za oblikovanje i toniranje tijela. Prednost maderoterapijske masaže je intenzivni pritisak na celulit i masne jastučiće. Pomoću pokreta koji uključuju drvene elemente potičemo limfni sustav tijela, a time počinjemo oslobađati tijelo od nakupljenih toksina, masnoća i celulita.

Najbolje rezultate maderoterapija postiže kada se radi u kombinaciji sa nekom drugom vrstom anticelulitne terapije.Tada se njeni rezultati dugoročno i mnogostruko pojačavaju.

Cupping tretmani u kombinaciji sa maderoterapijom imaju kumulativni efekt djelovanja, što znači da više uzastopnih tretmana daju bolje rezultate i efekte koji se dugoročno pojačavaju.

Već nakon prvog anticelulitnog tretmana osjetiti ćete razliku.

U paketu od 5 uzastopnih anticelulitnih masaža, primijetit ćete osjetnu razliku u cirkulaciji, izgledu, tonusu i formi tijela. Osnovni paket maderoterapije i cupping anticelulitnih masaža namijenjen je redovnom održavanju zdravog tonusa kože bez celulita.

Tijekom sezone proljeća i / ili jeseni preporuka je napraviti kuru od 5 do 10 dolazaka uz redovito održavanje 1x mjesečno.

Za ciljanu anticelulitnu terapiju i njene uspješne rezultate preporuka je napraviti kuru od 10 -tak uzastopnih anticelulitnih terapija. Preporučeni tempo dolazaka 2-3 x tjedno.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.