24/05/2022

Prirodne terapije ili estetska medicina? 

Koja će metoda, terapija ili tehnika zaista dati najbolje rezultate kod pomlađivanja?

Kao holistička beauty terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom, o tome mogu otvoreno reći: Ne postoji čarobna injekcija, kukica u licu, konac ili filer koji će babarogu pretvoriti u boginju.

Autentična žena  prije svega želi biti u svjesnom kontaktu sa sobom, sa svojim licem i sa svojim osjećajima. Ona razumije da njena koža, podočnjaci, akne, crvenilo, bore, čak i one najmanje nepravilnosti na licu i koži, govore jezikom njene Duše u komunikaciji s vanjskim svijetom.

Autentična žena propitkuje, eksperimentira, traži prirodna alternativna rješenja i pronalazi vlastiti put ljepote. Ne onaj koji joj serviraju tv-reklame, časopisi, kozmetička industrija ili trendovi estetske medicine!

Autentična žena osluškuje sebe iznutra prema van i u SKLADU sa sobom djeluje iznutra.

Babaroga prepoznaje samo vanjski NESKLAD i iz njega djeluje s površine na van.

Razlika je u vibraciji.

Ni jedan ubod, niti jedan rez neće ukloniti vlastiti emotivni jad, frustraciju i (ne) ljubav prema sebi.

Jer, oni ništa nisu promijenili osim maske na fizičkoj razini. Za trajnu promjenu, potrebna je promjena iznutra, na “nevidljivom” nivou.

Kada se ta struktura poravna, i fizička struktura se kao posljedica automatski “riješi”.
Promjena o kojoj pričam, utječe na čovjekov karakter, na njegove postupke, doživljaj svijeta, izgled i energiju kojom zrači.

Shvatili ste, zar ne?

Upravo zato su Face Metamorphosis tretmani lica koje radim na ženama tjelesno orijentirane terapije za lice pomoću kojih ulazimo u pozadinu, u energiju i u osvještavanje obrazaca koji stvaraju nepravilnosti na površini.

Sve nepravilnosti na licu vidim kao unutarnji kompas okrenut prema van. On nam ukazuje na nešto. Možda vozite u krivom smjeru?  I  tražite putokaz koji vodi prema izlazu!

Danas u suvremenom svijetu postoje metode prevencije i održavanje lica prirodnim manualnim metodama. I takve vrste terapija postaju sve zastupljenije. 👌

Face Metamorphosis holistički rekonstrukcijski tretmani lica, čine čuda za zdravlje i blagostanje lica! Bez nuspojava, samo uz pomoć čarobnih ruku terapeuta koji znaju i umiju osloboditi cijelo vaše lice i biće, od tenzija i bolnih sjećanja, sloj po sloj…🌿 

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.