06/04/2021

Savršene obrve: Koje su prednosti “threadinga” i što očekivati od tretmana oblikovanja obrva koncem?

Čuli ste već za oblikovanje obrva svilenim ili pamučnim koncem odnosno “threading”? Radi se o najmanje 6000 godina staroj metodi uklanjanja dlačica i preciznog oblikovanja obrva koja potječe iz Indije i središnje Azije. Zapad je ovu tehniku upoznao tek prije 20-ak godina, a radi se o vrsti depilacije koja brzo, precizno i posve prirodno oblikuje savršene obrve.

Prednosti threadinga:

  • Preciznost – linijom konca može se točno odrediti koje ćemo područje depilirati, pa se lakše izrađuje savršen luk. Može se ići do tolikih detalja da se odstrani samo jedna dlačica ili pak jedan red.
  • Brzina – za razliku od pincete koja tretira jednu po jednu dlačicu, threading može zahvatiti više dlačica odjednom i značajno skratiti vrijeme tretmana oblikovanja.
  • Ugodnost – osim što nema muke s odstranjivanja voska, kao kod klasične depilacije, ne odstranjuje se površinski sloj kože i što je najvažnije – nema boli!

Kako se izvodi threading?

Koristi se poseban pamučno-svileni konac presvučen antibakterijskim filmom, koji je siguran i nježan prema koži. Prilikom depilacije, konac se valja duž kože pri čemu se dlačice pletu oko njega i potom čupaju iz korijena, a zahvaćaju i one sitne, svijetle dlačice, pa čak i one od samo milimetar visine. Rezultat je posve glatka koža bez iritacija.

Što očekivati od threadinga?

Da li je metoda bolna?

Postoji više raznih faktora koji mogu utjecati na threading iskustvo, oni bitniji, definitivno ovise o iskustvu threading majstorice koja radi, pravilnom zatezanju kože, osobnom pragu tolerancije na bol i periodu mjesečnog ciklusa u kojem se nalazite. Za što preciznije i bezbolnije iskustvo, threading majstorica će od vas tražiti da povlačite i zatežete kožu u suprotnim smjerovima. Ovo prvenstveno služi tome da koža bude bez nabora i da konac može slobodno klizati po koži, bez da je ošteti.

Kakve obrve se oblikuju threadingom?

Budite spremni da se na početku tretmana izjasnite o tome kakva su vaša očekivanja po pitanju izgleda obrva, gustoće ili oblika koji želite. Imajte na umu, da je za najbolje rezultate i najprirodniji izgled, zapravo, najbolje, ne odstupati previše od vašeg prirodnog oblika. Ukoliko želite pojačati gustoću, svakako uz threading savjetujemo i bojanje obrva.

Kakvo je iskustvo tretmana oblikovanja obrva koncem?

Osjećaj je sličan onome kao da se čupka nekoliko dlačica odjednom, no definitivno, mnogo manje bolno nego čupkanje običnom pincetom. Za vrijeme tretmana, važno je biti na miru jer već jedan krivi potez konca i može se skinuti čitava obrva.

Ima li threading neke nuspojave?

Kod nekih žena s naglašeno osjetljivom kožom, moguća je pojava crvenila. Zapravo, radi se samo o pojačanoj prokrvljenosti kože i to može potrajati do maksimalno sat vremena nakon tretmana. Kod normalne kože nema nikakvih dodatnih nuspojava.

Koliko dugo traju rezultati threadinga?

Rezultat traje oko četiri tjedna, nakon čega bi trebao uslijediti vaš sljedeći dolazak. Između tretmana, nema potrebe da išta čupkate sami, niti korigirate u kućnoj radinosti. Redovite korekcije su brze i jednostavne.

Threading obrva

Minuta /
80
Kn

Threading cijelo lice

Minuta /
200
Kn

Threading obrva & bojanje kanom

Minuta /
150
Kn

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.