24/05/2022

Što kad Botox krene u krivom smjeru?

Svaka osoba ima pravo na izbor. Pa je tako i botoks za neke osobe način za održavanje lica. Super! Ali što se događa kada botoks krene po zlu?

Nakon aplikacije Botoxa u području čela, došlo je do “ptoze” – spuštanja kapka na jednom oku. Što je stvorilo vidnu asimetriju na licu. Klijentica nas je kontaktirala za pomoć i nakon jednog Face Metamorphosis tretmana, uspjeli smo podići spušteni kapak i vratiti joj prirodnu mimika lica.

Osim efekta zaleđenog lica ili prenaglašenih obraza, usana i slično, nestručnim ubrizgavanjem mogu se dogoditi infekcije, spuštanje obrva, alergije pa čak i nekroze tkiva. Ili, u najgorem slučaju – sljepoća!

Važno je znati da postoje znakovi nepravilne aplikacije Botoxa

TRI su ključna znaka NEISPRAVNO apliciranog BOTOKSA:

👉 Neuobičajeni rezultati kao što su asimetrija lica (jedna strana ne odgovara drugoj).
👉 Nejednakost obrva, spušteni kapak ili nemogućnost pomicanja čela.
👉 Nezadovoljstvo rezultatima.

Sve ovisi o okolnostima. Ako je na jednom području korišteno previše botoksa, doktori će vam reći da je jednostavno potrebno biti strpljiv i pustiti ga da se istroši. Na žalost, povratak u normalu može potrajati od deset do 12 tjedana.

Dobra vijest je da postoji rješenje!

Face Metamorphosis su SOS dubinski rekonstruktivni tretmani lica koji prolaze kroz sva tkiva, u slučaju nestručno apliciranog filera ili botoksa vraćaju lice u prirodnu ravnotežu.

U slučaju naše klijentice bio je dovoljan samo jedan tretman da se u potpunosti neutralizira djelovanje botoxa i da se kapak vrati na mjesto.

Face Metamorphosis tretmani dubinski otpuštaju spazme mišića lica i vrata te pokreću snažnu prokrvljenost svih tkiva.

Narudžbe:

👉 Zagreb 097/683 73 7
👉 Rijeka 098/9432 654

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.