15/11/2022

Suho četkanje lica 

Suho četkanje vrata, dekoltea i lica jedan je od najprirodnijih načina pokretanja cirkulacije na licu i odlična piling metoda koja ujedno pomaže i smanjivanju tamnih podočnjaka oko očiju, povećava prirodan protok i drenažu zaostalih limfnih tekućina s lica. 

Pomaže u boljem funkcioniranju kože i pojačava tonus što rezultira ljepšim i zdravijim izgledom. 

Kao i na početku svake masaže lica, važno je prije samog četkanja prvo otvoriti vrat kako biste potaknuli zdrav protok limfe i put za ispiranje toksina. 

Dok četkate lice, vi zapravo detoksicirate lice i uz to nježno uklanjate gornje slojeve stare kože, oslobađaju se istovremeno stare stanice i toksini. 

Kad se stare stanice uklone, stvaraju se nove stanice, a proces prirodno povećava unos kisika i bolju APSORPCIJU kozmetičkih PROIZVODA.

Moja je preporuka da lice četkate 1-2 puta tjedno uz upotrebu FaceMetamorphosis holističke prirodne kozmetike. 

Pusa, 

Damira 

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.