FITOPILING

Poboljšava metabolizam kože, pospješuje obnavljanje (elastičnost i zategnutost kože)

Fitopiling je vrsta biološkog biljnog pilinga. Za razliku od ostalih pilinga ima djelovanje na sve slojeve epidermisa. Izaziva lagano perutanje i potpunu obnovu površinskog sloja kože.

Nema apsolutno nikakvih štetnih posljedica. Sastojci koji se koriste za fitopiling su potpuno prirodni i biološki aktivni preparati.

Kada je fitopiling odličan izbor?

Kada želite tretman koji djeluje:

 • Protuupalno kod akni
 • Kod nečiste kože opterećene toksinima
 • Uklanja hiperkeratoze
 • Kod masne kože sa proširenim porama
 • Protiv hiperpigmentacije
 • Na dehidraciju i suhoću kože
 • Za podljeve nakon akni i operacija na licu
 • Kao prevencija starenja kože
 • Kod ožiljaka

Fitopiling u odnosu na ostale vrste pilinga ima produženo djelovanje i tijekom procesa fitopilinga te ne dolazi do koagulacije bjelančevina.

 • Efikasnost fitopilinga je velika, rezultati na licu su vidljivi odmah, a cijeli proces ne izaziva nikakvu traumu kože, niti bilo kakve naknadne komplikacije.

Po sastavu je suha smjesa biljnih preparata, koja sadrži morske i slatkovodne alge, fitoplankton i ljekovito bilje (bokvica, hajdučka trava, neven..)

U okviru fitopilinga se koristi i slatkovodna spužva (Spongilla), koji se još od davnina koristila za neutraliziranje podljeva, infiltrata, mrtvog tkiva, sanaciju posljedica upalnih procesa, kao i nakon kirurških zahvata u procesu ozdravljenja.

Koristi u obliku piling – maske. Silikatne iglice prodiru u površinski sloj kože i izazivaju laganu stimulaciju, šire kapilare i krvne žilice na većoj dubini. Tako se poboljšava dotok krvi u stanice kože, a samim time se pojačava i proces oksigenacije.

 • Fitopilingom se osobađaju vlastite biološki aktivne supstance, histamin i prostaglandin, što pouspješuje obnovu tkiva, resorpciju ožiljaka i zadebljanja i oživljavanje imuniteta i zaštitne uloge kože.

Za vrijeme fitopiling masaže moguće je osjetiti blago bockanje. Osjećaj bockanja ostaje još nekoliko sati nakon tretmana, a na dodir se pojačava.

Proces fitopilinga

Prva 24 sata: koža je blago crvena
Od 24 do 48 sati: koža se zateže i tamni kao poslije sunčanja
Od 48 do 72 sata: formiranje tanke opne koja nakon ovog vremena puca (počinje proces perutanja)
Od 72 do 96 sati: perutanje traje i prestaje poslije četvrtog dana.

Trajanje

minuta

Cijena

Paket (5)

FITOPILING

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.