Dr. Hauschka tretmani lica

Organski tretmani lica s Dr. Hauschka kozmetikom

Svi prepoznajemo ljubav kada se dogodi – znate onaj osjećaj koji ne možemo poreći? Takav je bio i naš susret s preparatima Dr. Hauschka. Jednostavno i iskreno. Probali smo i sve druge brandove, no uvijek smo se vratili Hauschki. 

Zaljubili smo se u baš sve. Povijest i nastajanje kao dio antropozofske znanosti, bio-dinamički uzgoj biljaka, usklađivanje sa prirodnim ciklusima, a samim time i u rezultate koje donode, a to je aktiviranje prirodnih procesa kože. Jednostavno čarolija.

Ritualnim pokretima Dr. Hauschka kozmetičarka na vaše lice nanosi nježne i prirodnom inteligencijom aktivirane teksture preparata. Dodir kistova, toplih obloga, bogatstvo biljnih aroma prate svaki vaš udisaj, dok se sa svakim izdisajem prepuštate ritmičnim pokretima dodira masaže lica i tijela.

Na neki način zajedno plešemo kroz potpunu regeneraciju i relaksaciju, a vaša koža upija, prima i komunicira. 

Krećemo od trenutnog stanja vaše kože, koja nas onda sama u svom ritmu, vodi do promjene; čistoće kože, revitalizacije, učvršćivanja ili održavanja. 

Kao što mi prepoznajemo vrijednost i ljepotu preparata koje koristimo, tako i vi prepoznajete ruke i mjesto koje je tu za vas. Vrijedi vjerovati tom osjećaju. Baš u svemu.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.