Lycon depilacija tijela

Tko god da je izmislio izreku ”Za ljepotu se mora trpjeti”, vjerojatno je bio na depilaciji bikini područja i nije čuo da postoji Lycon vosak.

Vaše depilacije postaju novo i bezbolno iskustvo, uz savršenu i meku kožu.

Organski izbor može biti šećerna pasta, za osjetljivu kožu koja postaje svilenkasta.

Stilovi depilacija

Prije nego što odlučite rezervirati svoj termin za depilaciju, preporučljivo je saznati unaprijed, koja vrsta voska je najprikladnija za određenu vrstu dlačica i vaš tip kože, i da li trebate rezervaciju za “brazilsku depilaciju” „hollywood“ ili samo „bikini“.

Hollywood depilacija

Uklanjaju se potpuno sve dlačice sa vrha bikini području, unutarnjih usana, stražnjice i prepona. Nakon ove pedantne usluge bikini područja, postat ćete ćelavi kao novorođenče.

Ovaj tip depilacije je definitivno omiljeni izbor za trendseterice ili za visoko rezani bikini.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je za zabavne i kreativne dame koje vole razne oblike. Ova vrsta depilacije pokriva sva intimna područja kao i Hollywood, ali na vrhu Venerina brijega ostavlja se oblik po vlastitom izboru, obično vertikalna linija na vrhu.

Mogli bi je nazvati i „Zdrava doza adrenalina“.

Bikini depilacija

Igrate na sigurno? Definitivno ne možete pogriješiti sa ovim klasikom, bikini depilacijom. Jednostavna opcija, uklanja dlačice samo do ruba gaćica. Ostavlja dojam tradicije i uredan izgled trokuta.

I slobodno zatražite, visoki bikini! Savršen izbor za dame koji su u bikini odlučile uskočiti u zadnji čas ili ga isprobati po prvi put.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.