Spa pedikure i manikure Zoya

Zastanite na trenutak. Stavite pažnju u stopala. Pa u ruke. Primjećujete li nježnu struju cirkulacije i osjećaj kao da su stopala oživjela? A ruke? Primjećujete li da vam se dah spontano produbio? Kako se osjećate sada? A samo ste zastali, primjetili i osjetili.

Upravo je to iskustvo pedikure i manikure koje smo osmislili za vas: maksimalni estetski rezultat njegovane kože i noktiju, uz terapijski blagotvorni učinak.

Želimo vašim stopalima i rukama posvetiti onu pažnju i njegu koju zaslužuju. Iz tog razloga Spa Pedikure i manikure su iskustvo dubokog opuštanja, refleksološke stimulacije i masaže stopala i dlanova, uz završni dodir Zoya prirodnih lakova.

Nakon tretmana se osjećate uljepšano, njegovano i revitalizirano.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.