08/12/2021

Trokut mladosti

Dijamantno lice simbol ljepote

Dijamanti su simbol vječne ljepote, a dijamantni oblik lica ili trokut mladosti pravi je simbol veličanstvene ljepote.

Bez sumnje, dijamant je najdragocjeniji prirodni mineral i kamen koji ujedinjuje najplemenitija svojstva. Ne bez razloga nosi titulu “kralja dragog kamenja”. Baš kao što je i lice dragulj koji nosimo i pokazujemo svijetu, a njegov oblik sinonim ljepote, mladosti i vitalnosti.

Trokut mladosti, kako mu „tepaju“ stručnjaci iz područja estetske medicine, jedno je od glavnih mjerila ili “ideal” kada su u pitanju proporcije lica. Upravo prema njemu vrhunski kirurzi i ostali stručnjaci primjenjuju svoje estetske zahvate pomlađivanja lica.

Privlačnost prema nekoj osobi povećava simetrično i srazmjerno lice. Što znači, ako je nečije lice u pravilnoj proporciji, vjerojatnije je da ćemo ga primijetiti i smatrati lijepim. Očitava ga i čitav spektar emocija koje su sastavni element nečije ukupne ljepote. Lice s toplim osmijehom i blagim, mekim konturama, ljepše je i privlačnije od onog u koje je ugraviran izraz ljutnje, arogancije ili prezira.

Što je to trokut mladosti?

Trokut mladosti su proporcije lica koje karakterizira glatka forma lica, visoke jagodice i tanka, naglašena forma vilice.

Cilj prirodnog pomlađivanja je osigurati harmoničan odnos i vizualnu ravnotežu između istaknutih jagodica i brade.

Pravilna proporcija i udaljenosti između ove tri točke, dovodi lice do „trokuta ljepote ili trokuta mladosti“. Ova vrsta ravnoteže istaknutih jagodica i brade, kod ljudi formira lijepo i privlačno lice.

S godinama lice gubi volumen, a s njim se gubi i trokut mladosti. Oslabljena tkiva i muskulatura lice vuku prema dolje pa tako nastaje oblik obrnutog trokuta, tj. lice se proširuje u donjem dijelu.

Takav oblik lica, zajedno s izgledom kože, ostavlja dojam da ste stariji nego što zapravo jeste.

Nažalost, starenje i gravitacija krivi su što se oblik lica naglo mijenja i “opada”. Ipak, zahvaljujući sofisticiranim manualnim i prirodnim metodama dostupni su vam i neoperativni prirodni “zahvati liftinga” pomoću kojih se Lice može lijepo zategnuti, čime mu vraćate mladolikost bez posjeta kirurgiji.

Žene s licem u obliku slova V često se smatraju znatno mlađima nego što jesu. Upravo vitki donji dio lica, definirane linije čeljusti i oštre linije, najzanimljiviji su dijelovi lica na kojima puno radimo tijekom Face Metamorphosis prirodnih rekonstruktivnih lifting tretmana i kojima postižemo dijamantni oblik lica.

Pomoću njih licu vraćamo mladolikost i stvaramo idealan V-shape oblik lica.

Želite li na svome licu otkriti dijamantni oblik lica naručite se na Face Metamorphosis program prirodnog pomlađivanja lica by Damira.

Klijentica prije i nakon FaceMetamorphosis tretmana lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.