24/05/2022

Uzroci starenja lica

GDJE ZAPOČINJE STARENJE? 

Starenje je rezultat zastoja i nakupljanja staničnog otpada, toksina, tekućina + neprerađenih emocija u našem tijelu, koži i licu.

Naše je lice nepregledan riječni tok kojeg pokreće Qi iliti  (vitalna energija) potrebna za kretanje krvi, limfe i tekućine. Ako nam je Qi slab ili stagniran – limfa, krv i tekućine u licu stagniraju. Stoga naše stanice nisu u stanju primiti ono što im je potrebno kako bi funkcionirale na zdrav ili, u najmanju ruku, optimalan način.
I tu započinju procesi starenja koji se događaju na staničnoj razini.

Na svom licu ove procese i zastoje možete primijetiti kao nakupljanje/otečenosti oko očiju, s vanjske strane nosa, ispred ušiju, te oko čeljusti i na području vrata.

Također promjene će biti vidljive i na teksturi, izgledu i boji kože.
Ovdje se radi o stagnacijama koje uzrokuju i ubrzavaju procese starenja.
Ali što se događa ako spriječite to nakupljanje, ili ga, u najmanju ruku, smanjite?
Tada preokrećete procese starenja u svoju korist, oživljavate tkiva i prirodno se pomlađujete. Ovo se odnosi i na tijelo.

U FaceMetamorphosis tretmanima sloj po sloj oslobađamo lice dugogodišnje nakupljenog otpada, stresa i zastoja.

Način na koji radim sa kožom je holistički / cjelovit, što znači da dubinski podržavam lice i oslobađam protok ispod kože, ostale finese na površini kože radim sa organskom kozmetikom i vrhunskim terapijskim uljima, zapravo sa proizvodima koji pršte od prirodne energije! 
 Vratite život u lice.. 🌺

👉 Rezervacije 
📞 ZAGREB 097/683 73 73 📞 RIJEKA 098/9432 654 

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.