Đumbiroterapija

Revitalizirajući tretman leđa & topli oblozi od đumbira

Imate li osjećaj stalne pothlađenosti, ovo je idealan tretman za vas.

Kod akutnih ili kroničnih bolova, tretman đumbiranja je pravi melem. Ubrzava oporavak i nakon raznih upalnih stanja.

Đumbiroterapiju ili đumbiranje preporučujemo kao pripremu organizma za zimu, i jedan od najučinkovitijih tretmana u hladnijim mjesecima.

Vašem organizmu vraća energiju, zagrijava tijelo i jača njegovu prirodnu otpornost.

Kako izgleda tretman?

Ljekoviti topli oblozi spravljeni od svježeg đumbira postavljamo na tijelo: pojačava se cirkulacija i potiče vaš imunološki sustav.

Svježi đumbir vraća vitalnost i energiju.

Budući da njegova toplina prodire duboko u tkivo, posebice povoljno djeluje na vitalne organe reproduktivnog sustava, te na bubrege i mokraćni sustav. Đumbiroterapija je posebice korisna kod ukočenih leđa, bolova u lumbalnom i području sakruma, bolnih mišića te svih kroničnih bolova.

Povoljno i blagotvorno djelovanje đumbiroterapije:

  • Pogodno djeluje na mnoge akutne ili kronične bolove kao što su reumatizam, artritis, bolovi u leđima, sakrumu, išijas, grčevi (menstrualni, crijevni itd.)
  • Može ubrzati oporavak nakon raznih upalnih stanja (bronhitis, upala bubrega i mjehura, infekcije prostate i crijevnih upala.
  • Uspješno pomažu razgraditi otvrdnule nakupine masti, bjelančevina i minerala. Primjeri za to su bubrežni kamenci, žučni kamenci, ciste (na grudima i jajnicima) i dobroćudni tumori kao što su fibroidi maternice.
  • Prirodno je sredstvo za jačanje vitalnosti reproduktivnog sustava i reguliranje tegoba koja su posljedica pomanjkanja vitalne tjelesne topline.  Olakšava mjesečnicu, a pomaže i kod neuredne mjesečnice, te ublažava menstrualne grčeve.
  • Opušta napete mišiće.

Tretman uključuje đumbiranje leđa s oblozima uz šalicu toplog čaja od đumbira nakon tretmana.

Tretman možete koristiti kao nadopunu bilo kojoj drugoj masaži.

Trajanje

60
minuta

Cijena

350
Kn

Paket (5)

Kn

Rituali tijela

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.