Đumbiroterapija

Revitalizirajući tretman leđa & topli oblozi od đumbira

Imate li osjećaj stalne pothlađenosti, ovo je idealan tretman za vas.

Kod akutnih ili kroničnih bolova, tretman đumbiranja je pravi melem. Ubrzava oporavak i nakon raznih upalnih stanja.

Đumbiroterapiju ili đumbiranje preporučujemo kao pripremu organizma za zimu, i jedan od najučinkovitijih tretmana u hladnijim mjesecima.

Vašem organizmu vraća energiju, zagrijava tijelo i jača njegovu prirodnu otpornost.

Kako izgleda tretman?

Ljekoviti topli oblozi spravljeni od svježeg đumbira postavljamo na tijelo: pojačava se cirkulacija i potiče vaš imunološki sustav.

Svježi đumbir vraća vitalnost i energiju.

Budući da njegova toplina prodire duboko u tkivo, posebice povoljno djeluje na vitalne organe reproduktivnog sustava, te na bubrege i mokraćni sustav. Đumbiroterapija je posebice korisna kod ukočenih leđa, bolova u lumbalnom i području sakruma, bolnih mišića te svih kroničnih bolova.

Povoljno i blagotvorno djelovanje đumbiroterapije:

  • Pogodno djeluje na mnoge akutne ili kronične bolove kao što su reumatizam, artritis, bolovi u leđima, sakrumu, išijas, grčevi (menstrualni, crijevni itd.)
  • Može ubrzati oporavak nakon raznih upalnih stanja (bronhitis, upala bubrega i mjehura, infekcije prostate i crijevnih upala.
  • Uspješno pomažu razgraditi otvrdnule nakupine masti, bjelančevina i minerala. Primjeri za to su bubrežni kamenci, žučni kamenci, ciste (na grudima i jajnicima) i dobroćudni tumori kao što su fibroidi maternice.
  • Prirodno je sredstvo za jačanje vitalnosti reproduktivnog sustava i reguliranje tegoba koja su posljedica pomanjkanja vitalne tjelesne topline.  Olakšava mjesečnicu, a pomaže i kod neuredne mjesečnice, te ublažava menstrualne grčeve.
  • Opušta napete mišiće.

Tretman uključuje đumbiranje leđa s oblozima uz šalicu toplog čaja od đumbira nakon tretmana.

Tretman možete koristiti kao nadopunu bilo kojoj drugoj masaži.

Trajanje

60
minuta

Cijena

350 kn (46,456 €)

Paket (5)

Rituali tijela

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.