Face Up lifting, hidratacija & masaža

Kombinacija 7 vrhunskih beauty tehnologija & aromaterapijska masaža u jednom tretmanu lica

Iontophoreza je tajna koja se krije iza dugotrajnih rezultata i vidljivog poboljšanja i zdravog izgleda kože jer pomaže vašoj koži proizvoditi prirodni vlastiti kolagen i elastin. Koristeći ovaj mehanizam Bionic Byas lifter dubinski otvara sve pore na koži za vrlo kratko vrijeme, omekšava sve nakupljene nečistoće i ultrazvučno pročišćava pore pomoću seruma za detoksikaciju kože.

Samim time BYAS serumi i svi aktivni sastojci prodiru u dublje slojeve kože i osiguravaju trajan i dugotrajan učinak i efekt na koži.

Drugim riječima, fantastični prirodni i vrhunski sastojci hijalurona i seruma za detoksikaciju, ulaze direktno u dublje slojeve kože i čine čuda po pitanju hidratacije i zdravog izgleda kože.

U ovom cjelovitom njegujućem tretmanu lica, uz iontoforezu, kožu dodatno mazimo i pazimo radio frekvencijama i ostalim vrhunskim beauty tehnologijama.

RF je jedna od njih, a to je kozmetička tehnologija za koju ste vjerojatno čuli i ranije. Mi je zovemo „peglom za bore i masne jastučiće“.

RF djeluje putem radiofrekvencijskih valova koji generiraju toplinu u dubljim slojevima kože i povećavaju cirkulaciju krvi koja posljedično omogućava da kozmetički sastojci prođu kroz stanične stijenke.

To potiče rastvaranje malih jastučića masti i popunjavanje borica. RF je posebno učinkovita za područja oko brade i vrata, daje licu više lijep tonus i jasno definiran izgled.

Nakon RF-a, pomoću galvanske terapije u dublje slojeve kože, unosimo prirodnu botox masku, a onda slijedi fitness za kožu u obliku mišićne stimulacije lica, toniranje, lifting.

Na kraju tretmana čeka vas duboko opuštajuća i hranjiva aromaterapijska masaža lica koja će  pomesti i zadnji tračak umora sa vašeg lica.

Tretman ide sljedećim redoslijedom:

  • Ultrazvučno čišćenje lica / detox serum
  • Iontoforeza / hijaluronski serum
  • Botox maska / galvanska terapija
  • Mišićna stimulacija
  • RF radio frekvencija
  • Toniranje i oblikovanje
  • Lifting
  • Aromaterapijska masaža

Nakon tretmana se osjećate potpuno opušteni, totalno ZEN i kompletno regenerirani. Nakon ovakvog fantastičnog, cjelovitog i prirodnog tretmana za njegu lica, teško da ćete narednih dana moći odvojiti pogled od svog novog odraza u ogledalu!

Trajanje

75
minuta

Cijena

650

Paket (5)

D-tox & face up tretmani lica

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.