Limfna drenaža tijela (ručna)

Ručna limfna drenaža je lagana masaža koja stimulira rad limfnog sustava. Koristimo nježne, kružne pokrete s opuštajućim učinkom.

Posebno je korisna za detoksikaciju i edematozni celulit (celulit s mikro-čvorovima koji su vidljivi oku, na dodir bolni, a nastaju nakupljanjem tekućine u potkožnom tkivu).

Što radi limfa?

Limfa je poput čistača u vašem sustavu. Služi tome da bi se dostavili hranjivi sastojci stanicama, i  drenirala sva tekućina koja je višak u tijelu, uključujući i stanični otpad, bakterije, viruse i toksine.

Stimulirajući rad vašeg limfnog sustava, koji se nalazi odmah ispod kože, pomažemo drenažu natečenih tkiva. Time se ujedno poboljšava rad vašeg imunosnog sustava i potiče otpuštanje prirodnog otpada iz tijela.

Nakon masaže, terapeut će vas savjetovati o uputama ponašanja za optimalni učinak.

Naša preporuka je piti veću količinu vode nakon masaže, kako bi toksini lakše izašli iz tijela. Izbjegavati slanija jela i alkohol jer zaustavljaju proces otpuštanja toksina.

Limfnu ručnu drenažu možete kombinirati sa bilo kojim drugim tretmanom. Sastavni je dio kvalitetne anticelulitne masaže.

Trajanje

45
minuta

Cijena

200
Kn

Paket (5)

Kn

Anticelulitna
 njega

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.