Limfna drenaža tijela (ručna)

Ručna limfna drenaža je lagana masaža koja stimulira rad limfnog sustava. Koristimo nježne, kružne pokrete s opuštajućim učinkom.

Posebno je korisna za detoksikaciju i edematozni celulit (celulit s mikro-čvorovima koji su vidljivi oku, na dodir bolni, a nastaju nakupljanjem tekućine u potkožnom tkivu).

Što radi limfa?

Limfa je poput čistača u vašem sustavu. Služi tome da bi se dostavili hranjivi sastojci stanicama, i  drenirala sva tekućina koja je višak u tijelu, uključujući i stanični otpad, bakterije, viruse i toksine.

Stimulirajući rad vašeg limfnog sustava, koji se nalazi odmah ispod kože, pomažemo drenažu natečenih tkiva. Time se ujedno poboljšava rad vašeg imunosnog sustava i potiče otpuštanje prirodnog otpada iz tijela.

Nakon masaže, terapeut će vas savjetovati o uputama ponašanja za optimalni učinak.

Naša preporuka je piti veću količinu vode nakon masaže, kako bi toksini lakše izašli iz tijela. Izbjegavati slanija jela i alkohol jer zaustavljaju proces otpuštanja toksina.

Limfnu ručnu drenažu možete kombinirati sa bilo kojim drugim tretmanom. Sastavni je dio kvalitetne anticelulitne masaže.

Trajanje

45
minuta

Cijena

200 kn (26,546 €)

Paket (5)

Anticelulitna njega

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.