Skulpturalni Lifting & Intraoralna (bukalna masaža)

+ njega lica

Skulpturalna masaža lica je antigravitacijska metoda dizajnirana da vam podigne lice, ojača mišiće, popravi formu lica i otkloni nepotrebnu obješenost kože. Cilj tretmana je da slojevito otvaramo i opuštamo cjelokupni neurološki sustav.

Terapeut vam nanovo oblikuje lice. Rješava sav nepotreban višak kože primjerice duplu bradu, natečene i obješene obraze, potonule kapke, opuštene uglove usana, podočnjake i natečenost oko očiju, dok u isto vrijeme zatezanjem tonusa mišića ravna bore.

Bukalna masaža je dubinska, intraoralna faza koja se radi kroz usnu šupljinu. Ciljano djelujemo na mišiće lica, obraza i čeljusnog zgloba. Upravo jer su to zone nakupljanja neurološkog stresa. Posebnim pokretima ovdje oslobađamo fasciu, stimulirajući fina tkiva da se opuste i procirkuliraju.  Izvodi se u sterilnim rukavicama.

Mišići usne sluznice i lica se toniraju različitim metodama, i trenutno ćete osjećati da vam se lice puni iznutra. Ova kombinacija Bukalne masaže i Skulpturalnom faclifitnga stvara potpuno učinkovit ne-kirurški facelifting. To znači da je tretman sam po sebi  prirodan proces, koji podržava i osnažuje  vaše prirodne regeneracijske mehanizme.

Rezultati su vidljivi i osjetni već sa prvim dolaskom. Savjetovati i voditi ćemo vas ovisno o trenutnom stanju lica. Najčešće je potrebno učiniti između 6 - 10 dolazaka.

Koji su učinci tretmana? Navodimo samo neke:

  • Otklanja napetost lica i vrata
  • Stimulira limfnu drenažu i protok krvi i kisika što potiče proizvodnju kolagena
  • Poboljšava tonus mišića lica
  • Smanjuje i ublažava nastajanje bora
  • Reducira natečene i tamne sjene oko očiju
  • Poboljšava teksturu kože
  • Pomaže otpuštanju psihoemocionalnih blokada često povezanim sa svakodnevnim stresom
  • Otpušta napetost povezanu sa TMZ sindromom (bolovi u čeljusnom zglobu)

Skulpturalni facelifting i Bukalna masaža na prirodan način skidaju vrijeme i umor s lica. Podižu ga i oblikuju čime se razotkriva vašu istinska ljepotu i osnažuju  prirodne regeneracijske mehanizme.

Bilo da želite očuvati i osvježiti izgled lica ili želite potpunu regeneraciju i face-lifting efekt s dugoročnim rezultatima, ova dimenzija tretmana lica je pravi izbor za vas.

Trajanje

90
minuta

Cijena

750
Kn

Paket (5)

Kn
Doživjela svoj prvi skulpturalni facelifting! Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, osjećam se kao nakon fitnessa, osvježena i odmorna. Tretman je jedinstveni spoj aromaterapije, dubinske masaže i osjećaja podrške terapeuta, jer ništa nije ljekovito kao svjesni i fokusirani dodir nekog tko zna. A Damira zna!
Hvala ;)
Ines Urbančić

Skulptural Face Lifting

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata. 

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.