Skulpturalni Lifting lica & Intraoralna (bukalna masaža)

Skulpturalna masaža lica je antigravitacijska metoda dizajnirana da vam podigne lice, ojača mišiće, popravi formu lica i otkloni nepotrebnu obješenost kože. Cilj tretmana je da slojevito otvaramo i opuštamo cjelokupni neurološki sustav.

Terapeut vam nanovo oblikuje lice. Rješava sav nepotreban višak kože primjerice duplu bradu, natečene i obješene obraze, potonule kapke, opuštene uglove usana, podočnjake i natečenost oko očiju, dok u isto vrijeme zatezanjem tonusa mišića ravna bore.

Bukalna masaža je dubinska, intraoralna faza koja se radi kroz usnu šupljinu. Ciljano djelujemo na mišiće lica, obraza i čeljusnog zgloba. Upravo jer su to zone nakupljanja neurološkog stresa. Posebnim pokretima ovdje oslobađamo fasciu, stimulirajući fina tkiva da se opuste i procirkuliraju.  Izvodi se u sterilnim rukavicama.

Mišići usne sluznice i lica se toniraju različitim metodama, i trenutno ćete osjećati da vam se lice puni iznutra. Ova kombinacija Bukalne masaže i Skulpturalnom faclifitnga stvara potpuno učinkovit ne-kirurški facelifting. To znači da je tretman sam po sebi  prirodan proces, koji podržava i osnažuje  vaše prirodne regeneracijske mehanizme.

Rezultati su vidljivi i osjetni već sa prvim dolaskom. Savjetovati i voditi ćemo vas ovisno o trenutnom stanju lica. Najčešće je potrebno učiniti između 6 – 10 dolazaka.

Koji su učinci tretmana? Navodimo samo neke:

  • Otklanja napetost lica i vrata
  • Stimulira limfnu drenažu i protok krvi i kisika što potiče proizvodnju kolagena
  • Poboljšava tonus mišića lica
  • Smanjuje i ublažava nastajanje bora
  • Reducira natečene i tamne sjene oko očiju
  • Poboljšava teksturu kože
  • Pomaže otpuštanju psihoemocionalnih blokada često povezanim sa svakodnevnim stresom
  • Otpušta napetost povezanu sa TMZ sindromom (bolovi u čeljusnom zglobu)

Skulpturalni facelifting i Bukalna masaža na prirodan način skidaju vrijeme i umor s lica. Podižu ga i oblikuju čime se razotkriva vašu istinska ljepotu i osnažuju  prirodne regeneracijske mehanizme.

Bilo da želite očuvati i osvježiti izgled lica ili želite potpunu regeneraciju i face-lifting efekt s dugoročnim rezultatima, ova dimenzija tretmana lica je pravi izbor za vas.

Trajanje

60
minuta

Cijena

600 kn (79,638 €)

Paket (5)

28/10/2021

Skulptural Face Lifting lica / Dubinska intraoralna masaža (Buccal Massage)

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.