Depilacija

Tretmani tijela & lica

DEPILACIJE

AYA depilacije

Tko god da je izmislio izreku ” Za ljepotu se mora trpjeti” – vjerojatno je bio na depilaciji bikini područja i nije čuo da postoji Lycon vosak.

Prije nego što odlučite rezervirati svoj termin za depilaciju, preporučljivo je saznati unaprijed, koja vrsta voska je  najprikladnija za određenu vrstu dlačica i vaš tip kože, i da li trebate rezervaciju za “brazilsku depilaciju” „hollywood“ ili samo „bikini“ – Šećernom ili voskom. Nažalost, ne možemo vam obećati da će biti bezbolno,osim ako se odlučite na Lycon depilaciju, ali barem vam neće biti previše nelagodno kada vas kozmetičarka zamoli da se okrenete.

Depilacija

Stilovi depilacija

Hollywood depilacija

Nakon ove pedantne usluge bikini područja, Hollywood depilacije, postat ćete ćelavi kao novorođenče. Uklanjaju se potpuno sve dlačice sa vrha bikini području, unutarnjih usana, stražnjice i prepona.

Ovaj tip depilacije je definitivno omiljeni izbor za trendseterice ili za visoko rezani bikini.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je za zabavne i kreativne dame koje vole razne oblike. Ova vrsta depilacije pokriva sva intimna područja kao i Hollywood, ali na vrhu Venerina brijega ostavlja se oblik po vlastitom izboru, obično vertikalna linija na vrhu.

Mogli bi je nazvati i „Zdrava doza adrenalina“.

 

Bikini depilacija

Igrate na sigurno? Definitivno ne možete pogriješiti sa ovim klasikom, bikini depilacijom. Ova jednostavna opcija, uklanja dlačice samo do ruba gaćica. Ostavlja dojam tradicije i uredan izgled trokuta.

I slobodno zatražite, visoki bikini! Savršen izbor za dame koji su u bikini odlučile uskočiti u zadnji čas ili ga isprobati po prvi put.

Depilacija šećernom pastom

Ukoliko želite organski pristup uklanjanja dlačica, imate osjetljivu kožu ili vam urastaju dlačice, depilacija šećernom pastom bi trebala biti vaš izbor. Recepture za depilaciju šećernom pastom su potpuno prirodne mješavine meda, šećera, soka od limuna i vode.

Nakon šećerne, koža bude svilenkasta, meka i nahranjena.

Depilacija vrućim voskom

Toplina voska omogućava dermi da se opusti i na taj način ulazi dublje u folikule pa tako dlačice mogu biti iščupane iz korijena bez njezina pucanja. Kad se jednom odlučite za depilaciju vrućim voskom, preporuča se kontinuitet i disciplina.

Kod depilacije vrućim voskom upotrebljavaju se posebno odabrani voskovi visoke kvalitete.
Oni su po svom sastavu vrlo slični, osim što neki imaju još pojačan učinak za osobe s problematičnom kožom, za osobe sa izrazito gustim dlačicama i jakim korijenom. Sastav za poboljšani učinak su zeleni čaj, propolis, aloe vera i dr.

Vosak je topao, nanosi se špatulom i skida se bez trakica. Prije i nakon depilacije koristimo prirodne proizvode na bazi aromaterapije, na taj način smirujemo crvenilo, upale i sl., te dubinski njegujemo kožu izvana i iznutra.

Depilacija patronama

Klasična depilacija izvodi se hladnim voskom, idealan je način rješavanja problema neželjenog rasta dlačica. Redovitom primjenom ovog postupka oslabiti će korijen dlake a samim time i njihova gustoća. Ova vrsta voska uklanja se trakicama.

Prije i nakon depilacije koža se njeguje odgovarajućim prirodnim proizvodima na bazi aromaterapije, na taj način smirujemo crvenilo, upale i sl., te dubinski njegujemo kožu izvana i iznutra.

 

Lycon bezbolna depilacija

Prvi, na riječkom području, vam predstavljamo najomiljeniji svjetski “Creme de la Creme” vosak. Omiljen među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnogi drugi.

Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

Posebno bi istaknuli da zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna.

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Voskovi sadrže neke od najfinijih i nježnih prirodnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija, čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.

Lycon voskovi su proglašavani najboljim voskovima u svijetu i koriste se u više od 90 zemalja diljem svijeta.

Depilacija obrva & lica

Znate li da možete fantastično naglasiti i istaknuti ljepotu lica i osvježiti izgled, uz bezbolnu, preciznu i brzu metodu depilacije lica?

Za uklanjanje dlačica s lica i oblikovanje obrva koristimo vrhunske Lycon voskove.

Nježna metoda za lijepo oblikovane obrve i savršeno uredno lice koja ne uzrokuje hiperpigmentaciju kože.