Face Valcer

Detox himalajskim kuglicama & njega lica

Iscjeljujući plesni dodiri koji prate ritam, pokret, dah i intuiciju.

Detoksicirajući i drenažni učinak himalajskih kuglica koje klize i plešu na vašem licu u ritmovima prekrasnog valcera, čine ovaj tretman vrhunskom plesnom koreografijom i nezaboravim iskustvom za kožu i dušu.

Autorski tretman kuće osmišljen je u trenutku inspiracije. Vlasnica Damira poželjela je spojiti isjeljujuće vibracije klasične glazbe i intuitivnog dodira, u svrhu ljepote kože i buđenja finih unutarnjih vibracija. I tako se rodio plesni ritual lica pod nazivom “Valcer za lice”.

Rezultat je iskustvo koje budi i pokreće vaš unutarnji osjećaj lakoće i sreće, koji posljedično stvara zdravi sjaj kože, očiju i lica.

Kako izgleda tretman?

Na nježno očišćeno lice i vrat, nanosimo mirisnu kombinaciju terapijskih ulja, s pažnjom odabranih za vas. Krećemo sa uvodnim taktovima valcera i prepuštamo se plesu masažnih pritisaka i ritmovima pokreta himalajskih kuglica na koži.

Himalayske kuglice imaju drenirajući učinak na kožu zahvaljujući mineralima koji su prisutni u njima, a uz to čine blagi piling. Na sebe upijaju statički elektricitet kože, izvlače napetosti, detoksiciraju i vlaže kožu. Glazba prodire kroz sve slojeve, budi i uravnotežuje cijeli sustav.

Valcer na licu završavamo nježnim facelift tehnikama koje dodatno učvršćuju tonus mišića. Iscjeljujući dodir i nježno klizanje, vibracije kože pobuđene rasplesanim pokretom kuglica , dovode vas u potpuni smiraj.

Za kraj tretmana lice njegujemo prirodnom hranjovom maskom i serumima u skladu s potrebama vaše kože.

Ljekovita snaga himalajskih kuglica

Kuglice, sveti simbol u mnogim kulturama, glavni su “alat” u drevnoj kineskoj masaži. Služe psihičkoj i fizičkoj ravnoteži. Bude vitalnu energiju i uklanjaju blokade duž meridijana (nevidljivi kanali kojom životna energija protječe kroz tijelo).

Posebnost zvuka djeluje na opuštanje

Budući da su kuglice najčešće prazne i u unutrašnjosti imaju mali uteg, proizvode ugodan i zvonak zvuk koji suptilno relaksira. Radi se o zvuku koji je istovremeno nježan i dubok, a može varirati ovisno o brzini i vrsti pokreta koje izvodimo.

Prema kineskoj tradiciji, vibracije koje se šire iz zvuka kuglica imaju pozitivan učinak na psihofizičku ravnotežu.

Iscjeljujuća svojstva:

 • Drenaža i detoksikacija lica
 • Duboka relaksacija
 • Revitalizacija i regeneracija kože
 • Uklanja učinke stresa i napetosti
 • Popravlja fokus
 • Umiruje nesanicu, tenzije u tijelu, pretjerano razmišljanje, glavobolje
 • Balansira emocije

Utjecaj glazbe

Sjajna glazba njeguje nas i iscjeljuje na svim razinama. Uz fine vibracije zvuka imate osjećaj osnaženja jer vas tonovi odmah usklađuju s moćnim valovima životne energije i neizmjernog Izvora svega dobrog. Od antičkih vremena glazba se nije samo koristila za razonodu već i u terapijske svrhe. Mnoge kompozicije, bez obzira na povijesne epohe i stilove u kojima su nastajale i dan, danas prenose svoju bezvremenu ljepotu i esenciju. Istinska fina glazba ima moć da osnaži unutarnje blagostanje i transformira kaos i neravnotežu i usklađuje ih.

Ovisno koju vrstu glazbene vibracije biramo, možemo djelovati na fizičko tijelo, emocionalno, mentalno i/ili duhovno.

Terapijski benefiti glazbe:

 • Povećava fizičku vitalnost
 • Otpušta umor
 • Prodire kroz raspoloženja
 • Smiruje napetosti
 • Razvedrava i budi osjećaj inspiracije
 • Pojačava mentalni fokus
 • Produbljuje odnose i obogaćuje prijateljstva
 • Stimulira kreativnost i senzibilnost
 • Jača karakter i konstruktivno ponašanje
 • Usklađuje svijest sa prirodnom harmonijom

Na koji način mogu koristiti tretman?

Skin Valcer se može koristiti kao njegujući tretman za lice u trenucima kad osjetimo da nam je u životu ponestalo radosti i kada nam je potrebna doza inspiracije.

Koristi se kao samostalni tretman ili kao dodatak na tretman:

Skin valcer + prirodna maska po tipu kože

Trajanje

45
minuta

Cijena

350 kn (46,456 €)

Paket (5)

28/10/2021

Bio tretmani & masaže lica

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.