Refleksološka

masaža lica & njega

Terapijski učinak duboke relaksacije lica zajedno sa iscjeljujućim moćima refleksologije i prirodnom njegom

Facijalna refleksoterapija smatra se prirodnom alternativom Botoxu.

Ovaj izuzetno zanimljiv holistički tretman lica nije samo duboko opuštajuća terapija lica već je i iznimno učinkovita terapija reduciranja stresa i napetosti iz tijela i uma.

Metoda neinvazivne holističke njege čije je djelovanje bazirano na istim principima kao i refleksologija stopala. Primarna svrha ove terapije fokusirana je na refleksološke točke i zone na licu, koje, kada ih stimuliramo šalju poruke u određene dijelove tijela. Na taj način pomažemo stimulaciji i samoregulacije tjelesnog sustava, poboljšavamo cirkulaciju, protok i otpuštanju blokada i toksina iz kože.

Refleksologija lica postiže jednake blagodati kao i tretmani refleksologije na stopalima, no, osim djelovanja na zdravlje i blagostanje tijela, potiču zdrav protok krvi i limfe u koži, stimuliraju produkciju prirodnog kolagena i elastina, te pomažu koži da se samopomladi i ublaži bore, koža odiše zdravim sjajem i  ostaje zategnutija, nježnija i punija mjesecima nakon serije tretmana.

Po čemu je ova metoda drugačija?

Uz vrlo ugodne pritiske na određene zone i točke na licu, refleksološka masaža lica koristi brojne mape lica i posebno dizajnirane instrumente za stimulaciju kože i refleksnih zona lica, što je ujedno odvaja od ostalih stilova refleksologije lica.

 • Mape su povezane sa Tradicionalnom vijetnamskom medicinom, stare su tisućama godina i korištene su stoljećima od strane lokalnih ljudi za održavanje blagostanja i zdravlja putem facijalne stimulacije. Mapa ima preko 30.  Preklapaju se po linijama i kostima lica. Lako se pamte i intuitivne su od početka tretmana.
 • Ravnoteža iznutra, ljepota izvana:

ne možemo poreći dobrobiti uljepšavanja i pomlađivanja, no u našem pristupu radu kod terapijskih tretmana poput refleksologije lica, prepoznajemo da su poboljšana cirkulacija, bolja funkcija kože, tonirani mišići i smanjene bora su samo nezaobilazna (iako vrlo popularna) nuspojava tretmana. Rezultati koje postižemo radeći na unutarnjem neskladu i neravnoteži (digestivna, hormonalna, respiratorna i sl.), transformativni su i zadivljujući, i zato su nam prioritet. Istinska ljepota dolazi iznutra i refleksija je našeg unutarnjeg stanja.

Kako izgleda tretman?

Svaki tretman lica započinje kratkim konzultacijama, nakon kojih vas pažljivo  pripremamo za početak tretmana.

Za vrijeme opuštanja, nježno vam uklonimo make up i sve nečistoće s lica i vrata.

Zatim po potrebi, nanosimo posebnu mješavinu ljekovitih  terapijskih ulja, kreiranu za vaše individualne potrebe i stanje vaše kože.

Koristimo vrhove prstiju i posebno dizajniran pribor za refleksologiju, te po potrebi (kod slučajeva facijalne paralize) koristimo roler ili Gua sha kamen kao dodatak.

Pritisci i pokreti masaže po određenim zonama pomažu osloboditi nesklade i neravnoteže putem lica povezanih sa organima i organskim sustavima, te pomažu apsorbirati dragocjena ulja i dodatno kožu nahraniti i revitalizirati.

Refleksološki tretman lica spaja akupresurnu stimulaciju točaka lica i stagniranih zona kako bi iznutra probudili svaki vaš mišić, podigle tonus kože i zagladili bore.

Posebnu pažnju posvećujemo području oko očiju, obrazima i vilici. Mekim pritiscima djelujemo na različite refleksološke zone. Koristimo razne masažne i prirodne facelift tehnike koje opuštaju lice. Iskustvo je duboko opuštajuće i može se desiti da spontano utonete u san.

Pri kraju tretmana koristimo blage tehnike masaže koje vas nježno bude i lagano vraćaju u dan.

Rezultati

Svilena, glatka i mekana koža sa zdravim sjajem, prozračan porculanski ten.

Stres je glavni uzročnik mnogih bolesti danas i neminovno ostavlja trag ne samo na zdravlju već i na kvaliteti života. Možete imati osjećaj da se vrtite se u začaranom krugu, iz kojeg se ponekad čini da ne postoji izlaz.

Refleksologija lica je upravo jedna od onih izvanrednih metoda koja ciljano budi prirodne regeneracijske moći organizma i ponovno vraća unutarnju ravnotežu.

Refleksoterapija lica se isto tako preporučuje kod:

 • Depresije
 • Anksioznosti
 • Umora
 • Neplodnosti
 • Iritabilnosti
 • Nesanice
 • Migrena
 • Sindrom iritabilnog crijeva
 • Problemi sa sinusima
 • Bolovi u zglobovima

Koliko tretmana je potrebno?

Kod refleksologije lica, već nakon prvog tretmana primijećujete vidljive rezultata. Osjećate se odmorno, mirnije i imate jasan osjećaj da ste učinili nešto korisno, lijepo i dobro za zdravlje sebe i svoje kože.

Ovaj tretman ujedno može biti “vaše vrijeme sa sobom” i svaki će dodatno djelovati i oplemeniti vaše biće vitalnošću i mirom.

Za početak ćemo vam preporučiti kuru tretmana od 4-6 dolazaka.

Kod zahtjevnijih stanja i simptomatike poput stresa, napetosti, anksioznosti, migrena, suhe kože, bolova u zglobovima, preporučujemo napraviti ciljanu kuru tretmana u određenom ritmu (jedan dolazak na tjedan). U tom slučaju djelujemo terapijski.

Nakon postignute ravnoteže, rezultate možete održavati dolascima u vlastitom ritmu i po želji.

Seriju od nekoliko tretmana preporučujemo kada želite vidljive estetske rezultate uz opći osjećaj regeneracije i mira u sebi, koji će posljedično djelovati i na ostale aspekte vašeg života.

Trajanje

45
minuta

Cijena

350 kn (46,456 €)

Paket (5)

28/10/2021

Bio tretmani & masaže lica

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.