Limfno modeliranje trbuha

Kombi drenaža

Potpuno prirodna metoda za mršavljenje i dreniranje viška tekućina u području struka. 

Modelirajuća lifting masaža trbuha je najefikasnija metoda za izbacivanju toksina iz tijela na bezbolan i prirodan način.
Pored smanjivanja obujma, u  tretmanu se eliminira celulit, masnoće i višak tekućina iz organizma. Samo ovom metodom ste sigurni da se vaši unutarnji organi neće pomicati kao kod ostalih sličnih metoda.

Uz pravilno pridržavanje uputa vaši rezultati su trajni.

Potrebno je 30 min da vidite prve rezultate, da pokrenete višak tekućina i toksine, regulirate probavu, smanjite celulit i masne naslage. Jačanje imuniteta i pomoć pri mršavljenju su dodatni benefiti limfno modelirajuće metode.

Trajanje

30
minuta

Cijena

60 €

Paket (5)

28/06/2024

Anticelulitna njega

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.