Orijentalne masaže & tretmani

Orijentalne masaže osim fizičkog aspekta rada, jednaku pažnju posvećuju i suptilnijem, energetskom radu i osluškivanju tijela. Istočnjački principi polaze od razumijevanja na koji način razine psihe (emocije, različita mentalna stanja ) utječu na tijelo i njegovu simptomatiku, i kako se međusobno odnose i prožimaju.

Za razliku od zapadne medicine, tradicionalna kineska medicina ne promatra bolest kao neprijatelja već određeni disbalans cjelokupnog sustava. Pristupa mu tako da osnažuje slabosti i umiruje napetosti, te na taj način uravnotežuje tijelo, um i duh. Tj. vraća ga u prirodno stanje ravnoteže.

Kao što neravnotežu osjećamo kao nedostatak energije i vitalnosti, ili čak određenih bolesti, tako i uspostavljena ravnoteža ima posljedicu osjetnu u svim aspektima života u vidu tjelesnog i mentalnog zdravlja, osjećaja dubokog mira i stabilnosti unutar sebe,  inspiracije i produktivnosti.

Upravo je to ljepota i vrijednost holističkog pristupa radu koju smo i sami prepoznali i koji posvećeno i entuzijastično dijelimo s vama.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.